8 întrebări pe care ar trebui să le pui înainte de a cumpăra o imprimantă UV pentru obiecte

Descoperă cum să alegi imprimanta UV de banc potrivită pentru afacerea ta. Află cele 8 întrebări esențiale pe care trebuie să le pui înainte de achiziționare,

Imprimantele Roland VersaUV LEF reprezintă o serie de trei echipamente puternice cu un potențial de profit uimitor. Aceste sisteme inteligente utilizează tehnologia avansată de imprimare UV pentru a realiza designuri vibrante pe diferite materiale și obiecte. Sunt investiția perfectă pentru a accesa piețe lucrative precum cele ale nunților și cadourilor, personalizarea, ambalajele, produsele corporate, semnalistică, premii, decor interior, bunuri industriale și multe altele.Imprimantele VersaUV LEF sunt ușor de utilizat, ceea ce le face tehnologia complementară ideală pentru afacerile de tip tipografie existente și primul pas ideal în imprimare pentru antreprenorii ambițioși în căutare de noi provocări și surse de venit.Pentru a alege imprimanta VersaUV LEF potrivită pentru afacerea ta, începe cu aceste opt întrebări esențiale:

1. Ce dorești să imprimezi?

Imprimantele Roland VersaUV LEF și cerneala ECO-UV sunt compatibile cu o gamă practic nelimitată de materiale, oferindu-ți libertatea de a imprima și personaliza practic orice dorești. Afacerile folosesc imprimantele LEF pentru a imprima designuri direct pe coperți de carnețele din piele, semne și cadouri din lemn, huse de telefoane din plastic și multe altele. Anumite materiale, cum ar fi sticla și acrilul, pot avea nevoie de un primer pentru a ajuta cerneala să adere; VersaUV LEF2-200 și LEF2-300 au un primer încorporat pentru a face acest lucru mai ușor.

2. Cât de mari sunt obiectele pe care vrei să le imprimi?

Există trei dimensiuni de Roland VersaUV LEF: LEF-12i este mai mică, poate imprima mai multe obiecte mici odată. Pentru obiecte de dimensiuni medii și mari, LEF2-200 și LEF2-300 pot oferi spațiul de care ai nevoie.

3. Câte obiecte dorești să imprimi?

VersaUV LEF-12i este ideală pentru personalizarea în serii scurte a obiectelor mici precum unități USB, huse de telefoane și rame foto. Pentru producții mai lungi, dimensiunile mai mari ale patului LEF2-200 și LEF2-300 pot crește viteza de producție.

4. Ai nevoie de efecte speciale și texturi?

Imprimantele VersaUV LEF și cerneala Roland ECO-UV oferă culori CMYK luminoase și clare. Dar asta nu e tot: există și cerneală albă, ideală pentru culori spot sau ca strat de bază pe materiale întunecate sau transparente, și lucios pentru a adăuga accente atractive. Luciosul poate fi tipărit în straturi pentru a crea texturi 3D autentice și texte Braille. Aceste efecte speciale și texturi arată incredibil pe o gamă largă de produse și materiale, iar un primer va ajuta cerneala să adere la materiale netede precum sticla și plasticul. LEF2-200 și LEF2-300 pot fi configurate cu un primer încorporat.

5. Ai nevoie de o masă cu vacuum?

În majoritatea cazurilor, poți pur și simplu așeza obiectele pe pat pentru a le personaliza, cu toate acestea, atunci când tipărești pe materiale ușoare sau semi-flexibile, cum ar fi cartoanele sau membranele pentru panouri de control, folosirea unei mese cu vacuum este esențială pentru a menține materialul ferm fixat pe patul de imprimare.

6.Ai nevoie de o unitate de extragere Bofa?

Sistemul BOFA este recunoscut pentru performanța sa în ceea ce privește reducerea emisiilor nocive și a mirosurilor neplăcute, asigurând astfel un mediu de lucru sănătos pentru operatori, contribuind în același timp la extinderea duratei de viață a echipamentelor și la reducerea costurilor de întreținere.

7. Cât spațiu ai la dispoziție?

Cele trei dimensiuni ale imprimantelor VersaUV LEF ar trebui să ofere o mașină potrivită spațiului tău de lucru. Compacta LEF-12i (999 mm (l) x 862 mm (l) x 549 mm (î)) este proiectată ca un dispozitiv de birou, în timp ce modelul mediu LEF2-200 (1,202 mm (l) x 962 mm (l) x 549 mm (î)) este puțin mai mare. Cea mai mare LEF, LEF2-300 (1,866 mm (l) x 955 mm (l) x 576 mm (î)), necesită mai mult spațiu. Dacă investești într-o unitate de extragere BOFA, aceasta se potrivește sub LEF și oferă spațiu suplimentar de depozitare pentru cerneală, obiecte goale și lucrările tale frumos tipărite. Chiar și cea mai mare VersaUV are o amprentă compactă, este curată, sigură și ușor de utilizat – astfel încât chiar și micro-afacerile pot începe în imprimarea UV.

8. Care este bugetul tău?

Trei mașini diferite: trei opțiuni de preț diferite. Toate acestea vin echipate cu software-ul de procesare RIP VersaWorks și beneficiază de o garanție RolandCare valabilă timp de un an. În cazul în care este necesară o unitate de extragere BOFA, aceasta trebuie inclusă în evaluare.

Concluzie

Există destul de multe aspecte de luat în considerare înainte de a investi într-o imprimantă Roland VersaUV LEF profitabilă, dar echipa Viscom Solutions Services SRL, cu experiență și bine informată, este pregătită să-ți ofere toate informațiile de care ai nevoie. Îți putem răspunde la orice întrebări ai avea, te putem invita la o demonstrație personalizată și chiar putem crea câteva probe personalizate complet gratuite pentru tine. Contactează-ne astăzi.

TRIMITE UN MESAJ

Puteți apela cu încredere la experții noștri! Departamentul Vânzări este aici pentru a vă oferi consultanță privind cerințele specifice ale fiecărei industrii, sugestii și soluții adaptate nevoilor dumneavoastră. Pentru a fi contactat, vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi un răspuns în termen de maxim 8 ore lucrătoare. Garantăm asta!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.