Cerneala Triangle: O alegere inteligentă pentru imprimantele Roland

banner cerneala Triangle

În sfera imprimării digitale, nu poți trece cu vederea importanța calității și eficienței pentru a obține rezultate cu adevărat notabile. Alegerea potrivită a cernelii este un factor-cheie în această ecuație.
Noi, la Viscom Solutions Services SRL, suntem dedicați să oferim soluții premium de imprimare pentru afacerea dvs. Una dintre opțiunile noastre de top este Cerneala Triangle. Această cerneală este 100% compatibiă cu cernelurile originale Roland, oferind aceeași calitate superioară la un preț mult mai accesibil. Mai mult, nu este necesară reprofilarea culorilor ICC, iar produsele sunt concepute să respecte standardele ecologice.

O Gamă Variată de Avantaje

Cerneala Triangle oferă o serie de beneficii remarcabile: Vei experimenta un timp de uscare mai rapid, aderență excelentă pe o gamă diversificată de substraturi și o rezistență sporită la zgârieturi. Formulele unice asigură, de asemenea, un miros redus și o gamă de culori mai largă decât majoritatea produselor disponibile.

De Ce Să Alegi Cerneala de la Triangle?

Compatibilitate Garantată: Cerneala Triangle este compatibilă OEM, chimic și coloristic cu cernelurile originale de la Roland, asigurându-ți o tranziție lină și eficientă.

Fără Complicații: Folosind Cerneala Triangle, eviți etapele de conversie a profilelor de culoare ICC, fiind 100% compatibilă cu cernelurile originale Roland.

Economie Considerabilă: Beneficiezi de aceeași calitate de top ca cerneala originală, la un preț mult mai accesibil.

Eficiență Maximă: Poți utiliza aceeași cerneală ca înlocuitor atât pentru cernelurile ECO-SOL MAX, cât și pentru ECO-SOL MAX2, singura distincție constând în cipul atașat.

Rezistența la Lumină: Cernelurile Triangle au fost proiectate pentru a rezista expunerii îndelungate la lumină. S-a măsurat acest aspect prin expunerea materialului la o lumină artificială specială, cu un spectru asemănător luminii solare.

Responsabilitate Ecologică: Cernelurile Triangle sunt produse în conformitate cu legislația UE privind sănătatea și mediul înconjurător, asigurându-ți că faci o alegere sustenabilă.

Capacitate de Producție Ridicată: Cu o capacitate de producție de aproximativ 1 milion de litri pe an, într-un singur schimb, poți conta pe continuitatea aprovizionării.

Aplicații Diverse: De la bannere indoor, la etichete și autocolante, cernelurile Triangle se pot folosi la o gamă largă de aplicații

Opțiuni de Achiziție: Pentru a vă oferi cea mai bună experiență, oferim o varietate de opțiuni de ambalare pentru cernelurile Triangle

Contactează-ne acum

Pentru orice întrebări suplimentare sau pentru a afla mai multe detalii tehnice despre produs, vă invităm să ne contactați la adresa de e-mail office@viscom.ro sau la numărul de telefon 0739882589.

Formular contact

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.