Descoperă Diferențele Cheie între Roland BN-20, BN-20A și BN-20D

Comparatie imprimante seria Roland BN-20

Atunci când vine vorba de imprimarea graficelor digitale, alegerea celei mai bune imprimante pentru afacerea ta poate face diferența. Dacă te afli în căutarea unui utilaj nou, s-ar putea să te uiți la unul dintre aceste modele Roland: VersaStudio BN-20, BN-20a și BN-20D. Dar care este potrivit pentru tine? Cum se compară acestea? Deoarece aceste imprimante par a fi atât de asemănătoare la prima vedere, este esențial să înțelegi diferențele dintre ele. În acest articol, vom analiza fiecare dintre aceste mașini unice și vom explora ce le face atât de speciale – astfel încât să poți decide mai ușor care este modelul Roland potrivit pentru afacerea ta!

Descrierea Seriei Roland VersaStudio BN-20

Ai auzit de seria Roland VersaStudio BN-20? Acest combo inovator de imprimantă și cutter este perfect pentru întreprinderi mici sau chiar pentru hobiști dornici să-și ducă creativitatea la un alt nivel. BN-20 poate produce printuri de înaltă calitate, cu culori vibrante care vor da strălucire designurilor tale. Tehnologia sa de cerneală eco-solventă nu este doar mai prietenoasă cu mediul, ci produce și printuri durabile și rezistente la zgârieturi. Fie că creezi decalcomanii personalizate, transferuri pe îmbrăcăminte sau chiar prototipuri de ambalaje, VersaStudio BN-20 este o unealtă versatilă și puternică care te poate ajuta să dai viață viziunii tale. Seria BN-20 produce printuri de înaltă calitate pentru diverse substraturi, așadar este important să știi care este potrivită pentru tine. Aspectul, dimensiunea și operațiunea de bază sunt la fel, diferența constând în produsul finit obținut.

Caracteristici ale Fiecărui Model

Când vine vorba de achiziționarea unui produs nou, este important să cântărești avantajele și dezavantajele fiecărui model. Fie că este vorba despre un telefon, o mașină sau un electrocasnic de bucătărie, fiecare model are propriile caracteristici unice care pot să îndeplinească sau să nu îndeplinească nevoile tale. Poate fi un proces descurajant, dar merită să-ți iei timp să faci cercetări și să iei o decizie informată. Să explorăm caracteristicile acestor echipamente  și avantajele și dezavantajele fiecăruia dintre ele. Cine știe, s-ar putea să descoperi ceva de care nu știai că ai nevoie vreodată!

Roland BN-20

Roland BN-20 este o imprimantă desktop cu funcție de tăiere pe contur.
Acest aparat desktop combină printarea cu tăierea pe contur, ambele la o calitate foarte înaltă. BN-20 poate fi folosit de exemplu pentru realizarea stickerelor, a posterelor şi a imprimărilor pentru transfer termic. Printează etichete, postere, transfer termic, display-uri etc.
Se poate executa printare şi tăiere pe contur pe acelaşi aparat. Utilajul ete ideal pentru utilizatori cu volum scazut de lucru, dar atenti la calitate.

Tip: Printer cutter
Lățime maxima imprimare/tăiere: 480 mm
Culori: CMYK, CMYK + Alb, CMYK + Metallic

Roland BN-20A

Proprietarii utilajelor Roland BN-20 au solicitat un singur lucru – să fie MAI RAPID!
Acesta este motivul pentru care s-a născut BN-20a, care oferă viteze de imprimare mai mari, permițând timpi de producție mai rapizi decât modelul original BN-20
O altă schimbare majoră adusă de BN-20a este că este o imprimantă doar CMYK. Veți obține toate culorile pe care le-ați aștepta de la un sistem de tipărire cu jet de cerneală color completă, dar spre deosebire de BN-20, nu există opțiune pentru cerneală albă sau metalică.
Această schimbare în cerneală a avut loc deoarece niciuna dintre acestea nu erau folosite foarte des de către clienții Roland, iar ele creșteau necesitatea de întreținere a imprimantelor.
Deci, BN-20a este mai puțin costisitor, mai ușor de întreținut și MAI RAPID decât BN-20.

Tip: Printer cutter
Lățime maxima imprimare/tăiere: 480 mm
Culori: CMYK

Roland BN-20D DTF

Roland BN-20D nu este doar un simplu printer-cutter. Pe lângă funcția de tăiere deja cunoscută de la legendarul BN-20, modelul actual vă oferă posibilitatea imprimării direct pe film.
BN-20D are un gamut de culori mai extins, oferindu-ți acces la o paletă mai largă de nuanțe pentru designurile tale. Acest lucru este ideal pentru printuri pe tricouri.

Tip: Printer cutter, funcție DTF
Lățime maxima imprimare/tăiere: 480 mm
Cerneală: Cerneală Pigmentată
Culori: CMYK + Alb

Ce Tip de Afaceri Ar Trebui Să Utilizeze Aceste Imprimante

Imprimantele Roland sunt foarte versatile și reprezintă o idee excelentă pentru start-up-uri sau magazine care doresc să realizeze tiraje mici/medii de printuri. Dacă cauți ceva cu o producție mult mai mare, există imprimante specializate pentru imprimare destinate tipăririi la scară mare. Cu toate acestea, dacă vrei o investiție mai mică care să producă rezultate de foarte înaltă calitate, vei iubi aceste imprimante.

Concluzii

Pentru a concluziona, când vine vorba de a decide care dintre acestea este cea mai potrivită pentru afacerea ta, depinde în primul rând de tipul de lucru de tipărire pe care plănuiești să îl faci. Dacă ești interesat în primul rând de decuparea de decalcomanii sau etichete pe tot felul de medii (transparente, colorate închis, metalice), atunci alege modelul original BN-20. Cu toate acestea, dacă nu ai nevoie de cerneală albă sau metalică, vei fi mult mai bine cu Roland BN-20a, va avea un cost inițial mai mic și va necesita mai puțină întreținere. Dacă vrei o imprimantă DTF, atunci BN-20D este alegerea evidentă.

În ansamblu, Roland și linia lor VersaStudio continuă să inoveze și să ofere proprietarilor de afaceri echipamentele de care au nevoie.

Cereți O Ofertă Personalizată

Suntem aici pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru afacerea dvs. Contactați-ne pentru o ofertă de preț personalizată

Formular contact

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.