Personalizare tricouri cu folie de transfer termic

Personalizare tricouri cu folie de transfer stahls și presă termică Stahls

Una dintre cele mai eficiente tehnologii pentru personalizarea de articole de îmbrăcăminte este aplicarea foliei de transfer termic de la Stahls. Indiferent că vorbim de aplicații pentru industria de fashion, îmbrăcăminte sportive, îmbrăcăminte de muncă sau cadouri pentru diverse evenimente, procesul de producție este simplu, eficient și la îndemâna oricui.

Iată de ce avem nevoie:

Folie transfer termic Stahls

Alegerea foliei pentru termotransfer depinde de compoziția materialului care urmează a fi personalizat, de complexitatea graficii și de eventualele efecte pe care termotransferul le permite (metalizat, fosforescent, glitter, etc.)

Foliile termotransfer sunt de două tipuri:
CAD-CUT – Foliile sunt disponibile în diferite culori și nuanțe, modelele se pot decupa cu un cutter-plotter și ulterior aplica
CAD-COLOR – Folii albe care se pot imprima cu cerneală eco solvent

Roland GS2-24, un utilaj foarte fiabil cu un preț de achiziție foarte prietenos. Dacă volumul de lucru este unul crescut și avem nevoie de viteză mare variantele GR2-540 sau GR2-640 ne stau la dispoziție.

Printer-cutter, dacă dorim să imprimăm poze sau fisiere grafice cu multe culori, unde așezarea una câte una a diferitelor culori ar fi prea greoaie. BN-20A este utilajul dezvoltat de Roland DG pentru această aplicație. La fel, dacă volumul de lucru este unul mare există varianta de SG3-300 Sau SG3-540, sau vârful de gamă VG3-540 și VG3-640

După ce folia este tăiată sau imprimată și tăiată ne mai rămâne un singur pas de producție, tratarea termică a tricoului. Așezăm grafica pe tricou în poziția finală și introducem tricoul în presa termică Stahls’ Maxx Clam Basic cu deschidere manuală sau Sprint Mag Digital. Setăm temperatura la 150 grade Celsius, timerul la 5 secunde și gata. Peste 5 secunde adezivul foliei a devenit permanent, fixarea definitivă și lucrarea terminată.