Inovație Remarcabilă: Imprimare Multistrat într-o Singură Trecere

O Caracteristică Revoluționară: Imprimarea Multistrat într-o Singură Trecere

În anul 1995, Roland DG a reușit să revoluționeze industria tiparului prin inventarea tehnologiei de printare și tăiere. Această inovație a deschis calea către o varietate extraordinară de oportunități pentru profesioniștii din acest domeniu. Cu ajutorul tehnologiei de printare și tăiere, se deschide un univers vast de aplicații, de la autocolante la semnalistică, oferind astfel profesioniștilor din acest domeniu posibilitatea de a-și multiplica capacitățile de a genera profit. Printre funcționalitățile cheie se numără operarea neasistată pentru producția în masă a autocolantelor și etichetelor, precum și tăierea cu perforație, care accelerează semnificativ procesarea ulterioară a produselor finite.

O Caracteristică Revoluționară: Imprimarea Multistrat într-o Singură Trecere

În 2023 Roland DG a făcut un pas major în industria imprimării cu lansarea funcției de „Imprimare Multistrat într-o Singură Trecere” pentru echipamentele UV TrueVIS LG-640/540/300 și DGXPRESS UG-642. Această funcționalitate permite tipărirea a trei straturi de cerneală simultan, deschizând noi posibilități creative pentru producătorii de semnalistică.
Roland DG se impune astfel ca lider în industria tehnologiei de tipar și tăiere, demonstrând constant că inovația este cheia spre un viitor mai eficient și mai productiv în acest domeniu vital al comunicării vizuale.

Imprimare de Înaltă Calitate în Timp Record

LG-640/540/300 și UG-642 sunt imprimante/cuttere UV de înaltă productivitate, ideale pentru clienții care au nevoie să producă output-uri de dimensiuni mari într-un timp scurt. Aceste echipamente se remarcă printr-o serie de caracteristici remarcabile, cu un accent deosebit pe capacitatea lor de a imprima pe diverse materiale și de a oferi opțiuni de imprimare specială valoroasă, inclusiv embosarea simulată și texturi realizate prin aplicarea mai multor straturi de cerneală. Sunt folosite pe scară largă în producția de reclame mari, producția de panouri de semnalistică, decorațiuni interioare și producția de autocolante, etichete și decalcomanii.

Funcția de Imprimare Multistrat Deschide Noi Orizonturi

Adăugarea funcției de „Imprimare Multistrat într-o Singură Trecere” aduce un plus semnificativ în arsenalul creativ al utilizatorilor de LG-640/540/300 și UG-642. Acum, se pot crea afișaje de vitrină lungi și complexe cu ușurință, iar producția de etichete în cantități mari devine o sarcină simplificată.

Actualizare Gratuită pentru Utilizatorii Existenți

Utilizatorii LG-640/540/300 și UG-642 pot adăuga această funcție gratuit, prin actualizarea firmware-ului imprimantei și a software-ului de ieșire VersaWorks 6.

Concluzii

Roland DG demonstrează încă o dată angajamentul său față de inovație și îmbunătățire continuă a funcționalităților echipamentelor sale. Funcția de „Imprimare Multistrat într-o Singură Trecere” deschide noi posibilități creative și tehnice pentru producători.

Cereți O Ofertă Personalizată

Suntem aici pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru afacerea dvs. Contactați-ne pentru o ofertă de preț personalizată

Formular contact

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.